#shkup

💎 Dhurata për babin 🔵 🚚Dërgojmë me kargo deri te shtëpia juaj 🚚Prakjame po Kargo do vasiot Dom 📱070806287 #rinagifts #tetovo #tetova #gostivar #gostivari #shkupi #skopje #shkup #diber #dibra #debar #kicevo #kercove #struga #struge #ohrid #oher #kumanovo #kumanova #prilep #veles #bitola


0💬Normal

❤️ Faleminderit që egziston... ❤️ 🚚Dërgojmë me kargo deri te shtëpia juaj 🚚Prakjame po Kargo do vasiot Dom 📱 070806287 #rinagifts #tetovo #tetova #gostivar #gostivari #shkupi #skopje #shkup #diber #dibra #debar #kicevo #kercove #struga #struge #ohrid #oher #kumanovo #kumanova #prilep #veles #bitola


0💬Normal

💎 Blue Colletion 🔵 Dhurata për djem ☑️ 📱070806287 🚚Dërgojmë me kargo deri te shtëpia juaj 🚚Prakjame po Kargo do vasiot Dom #rinagifts #tetovo #tetova #gostivar #gostivari #shkupi #skopje #shkup #diber #dibra #debar #kicevo #kercove #struga #struge #ohrid #oher #kumanovo #kumanova #prilep #veles #bitola


0💬Normal

😌 Dhurata për Shtatëzënat ☑️ Dërgoje echon në ✅viber 📱070806287 🚚Dërgojmë me kargo deri te shtëpia juaj 🚚Prakjame po Kargo do vasiot Dom #rinagifts #tetovo #tetova #gostivar #gostivari #shkupi #skopje #shkup #diber #dibra #debar #kicevo #kercove #struga #struge #ohrid #oher #kumanovo #kumanova #prilep #veles #bitola


0💬Normal

Nᴀ ᴅᴇʀɢᴏɴɪ ᴇᴅʜᴇ ᴊᴜ ғᴏᴛᴏ/ᴠɪᴅᴇᴏ ᴛᴇ ᴅᴀsᴍᴇs/ғᴇᴊᴇsᴇs ᴊᴜᴀᴊ✨ LIKE﹖♥️ Fᴏʟʟᴏᴡ Mᴇ﹕ ﹫ɴᴜsᴇᴛᴛᴏɴᴀ 🗣Tᴀɢ ᴀ ғʀɪᴇɴᴅ ﹠ Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ﹗🗣#weddingdress #weddinginspiration #dress #frizura #bridaldress #hair #makeup #sisters#bachelorette #fejesa #kosova#goals #love#qift #kanagjegj #inspirations#couple #dasem#nusetshqipetare#veshjetradicionale #bridetobe #couplegoals#peja #shqipe#rugova#gostivar #mindil #shkup #albanian#prishtina


1💬Normal

Nᴀ ᴅᴇʀɢᴏɴɪ ᴇᴅʜᴇ ᴊᴜ ғᴏᴛᴏ/ᴠɪᴅᴇᴏ ᴛᴇ ᴅᴀsᴍᴇs/ғᴇᴊᴇsᴇs ᴊᴜᴀᴊ✨ LIKE﹖♥️ Fᴏʟʟᴏᴡ Mᴇ﹕ ﹫ɴᴜsᴇᴛᴛᴏɴᴀ 🗣Tᴀɢ ᴀ ғʀɪᴇɴᴅ ﹠ Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ﹗🗣#weddingdress #weddinginspiration #dress #frizura #bridaldress #hair #makeup #sisters#valdetvaldrina #fejesa #kosova#goals #love#qift #kanagjegj #inspirations#couple #dasem#nusetshqipetare#veshjetradicionale #together#couplegoals#peja #shqipe#rugova#gostivar #mindil #shkup #albanian#prishtinabeauty


0💬Normal

Gjatë një hytbeje Muavija r.a ka treguar se e ka dëgjuar të Dërguarin e Allahut s.a.s të ketë thënë:⠀ "Nëse Allahu ia do të mirën një njeriu, Ai e bën atë që të kuptojë e të pranojë fenë (Kuranin dhe Sunetin e profetit a.s). Unë jam vetëm lajmëtar, ndërsa Allahu dhuron. Dhe (mbani mend se) ky umet do të vazhdojë të qëndrojë i vendosur në Urdhërimet e Allahut ( duke zbatuar me përpikmëri Kuranin dhe Sunetin) dhe nuk do të dëmtohet aspak nga ata që do ti dalin kundër (duke ndryshuar rrugë), derisa të përmbushet Urdhri i Allahut (Dita e Kijametit).⠀ Buhariu 71⠀ 🌺@ngjyrat_e_besimit 🌺⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ ⠀ #islami #shqiperia #tirana #elbasan #muslim #kavaja #shkoder #durres #bekirhalimi #halilkastrati #fieri #berat #allah #elvisnaci #enisrama #ahmedkalaja #🇦🇱 #🇦🇱🇽🇰 #kosova #prishtina #tetova #prizeren #ferizaj #gjakove #allahuakbar #shkup #ulqin #struga #ohrid #presheva


1💬Normal

🧸 Blue Teddys 🔵 📱070806287 🚚Dërgojmë me kargo deri te shtëpia juaj 🚚Prakjame po Kargo do vasiot Dom #rinagifts #tetovo #tetova #gostivar #gostivari #shkupi #skopje #shkup #diber #dibra #debar #kicevo #kercove #struga #struge #ohrid #oher #kumanovo #kumanova #prilep #veles #bitola


0💬Normal

A mendoni se teknologjitë si VAR dhe Goal Line Technology kanë ndihmuar lojën e futbollit apo vetëm se e kanë bërë me artificiale? . . . . . . . . . . #cybernjeri #information #technology #soccer #goalline #football #var #lajme #teknologji #kosova #albania #alb #ks #shqipnews #fakteinteresante #prishtina #tirana #gjilan #prizren #shkup


0💬Normal

Risi🔥🔥🔥 ✅ Vetem tek ne modeli më unike✅ •Këllëf jorgani 200 × 220 cm • Çarçafë 220 × 230 cm • Këllëf jasteku 50 × 75 cm 2 copë Çmimi: 19.99€ Materiali prej pambukut Porosit online ne Dm , Viber , Whatsapp +38349223100 Posta falas ne Kosove , Shqiperi dhe Maqedoni 5€ • • • • • • • • • • • #carcaf#fanellate#dhomagjumi#pambuk#mbulesa#kllëfjastiku#online#blejonline#porositonline#prishtina#peja#ferizajcity#lipjan#vushtrri #gjakov#rahovec#prizren#gjilan#tirane#durres#shkoder#vlore#sarande#tetov#shkup#gostivar


0💬Normal

Risi🔥🔥🔥 ✅ •Këllëf jorgani 200 × 220 cm • Çarçafë 220 × 230 cm • Këllëf jasteku 50 × 75 cm 2 copë Çmimi: 19.99€ Materiali prej pambukut Porosit online ne Dm , Viber , Whatsapp +38349223100 Posta falas ne Kosove , Shqiperi dhe Maqedoni 5€ • • • • • • • • • • • #carcaf#fanellate#dhomagjumi#pambuk#mbulesa#kllëfjastiku#online#blejonline#porositonline#prishtina#peja#ferizajcity#lipjan#vushtrri #gjakov#rahovec#prizren#gjilan#tirane#durres#shkoder#vlore#sarande#tetov#shkup#gostivar


0💬Normal

Risi🔥🔥🔥 ✅ •Këllëf jorgani 200 × 220 cm • Çarçafë 220 × 230 cm • Këllëf jasteku 50 × 75 cm 2 copë Çmimi: 19.99€ Materiali prej pambukut Porosit online ne Dm , Viber , Whatsapp +38349223100 Posta falas ne Kosove , Shqiperi dhe Maqedoni 5€ • • • • • • • • • • • #carcaf#fanellate#dhomagjumi#pambuk#mbulesa#kllëfjastiku#online#blejonline#porositonline#prishtina#peja#ferizajcity#lipjan#vushtrri #gjakov#rahovec#prizren#gjilan#tirane#durres#shkoder#vlore#sarande#tetov#shkup#gostivar


0💬Normal

Risi🔥🔥🔥 ✅ •Këllëf jorgani 200 × 220 cm • Çarçafë 220 × 230 cm • Këllëf jasteku 50 × 75 cm 2 copë Çmimi: 19.99€ Materiali prej pambukut Porosit online ne Dm , Viber , Whatsapp +38349223100 Posta falas ne Kosove , Shqiperi dhe Maqedoni 5€ • • • • • • • • • • • #carcaf#fanellate#dhomagjumi#pambuk#mbulesa#kllëfjastiku#online#blejonline#porositonline#prishtina#peja#ferizajcity#lipjan#vushtrri #gjakov#rahovec#prizren#gjilan#tirane#durres#shkoder#vlore#sarande#tetov#shkup#gostivar


0💬Normal

Risi🔥🔥🔥 ✅ •Këllëf jorgani 200 × 220 cm • Çarçafë 220 × 230 cm • Këllëf jasteku 50 × 75 cm 2 copë Çmimi: 19.99€ Materiali prej pambukut Porosit online ne Dm , Viber , Whatsapp +38349223100 Posta falas ne Kosove , Shqiperi dhe Maqedoni 5€ • • • • • • • • • • • #carcaf#fanellate#dhomagjumi#pambuk#mbulesa#kllëfjastiku#online#blejonline#porositonline#prishtina#peja#ferizajcity#lipjan#vushtrri #gjakov#rahovec#prizren#gjilan#tirane#durres#shkoder#vlore#sarande#tetov#shkup#gostivar


0💬Normal

Risi🔥🔥🔥 ✅ •Këllëf jorgani 200 × 220 cm • Çarçafë 220 × 230 cm • Këllëf jasteku 50 × 75 cm 2 copë Çmimi: 19.99€ Materiali prej pambukut Porosit online ne Dm , Viber , Whatsapp +38349223100 Posta falas ne Kosove , Shqiperi dhe Maqedoni 5€ • • • • • • • • • • • #carcaf#fanellate#dhomagjumi#pambuk#mbulesa#kllëfjastiku#online#blejonline#porositonline#prishtina#peja#ferizajcity#lipjan#vushtrri #gjakov#rahovec#prizren#gjilan#tirane#durres#shkoder#vlore#sarande#tetov#shkup#gostivar


0💬Normal

Risi🔥🔥🔥 ✅ •Këllëf jorgani 200 × 220 cm • Çarçafë 220 × 230 cm • Këllëf jasteku 50 × 75 cm 2 copë Çmimi: 19.99€ Materiali prej pambukut Porosit online ne Dm , Viber , Whatsapp +38349223100 Posta falas ne Kosove , Shqiperi dhe Maqedoni 5€ • • • • • • • • • • • #carcaf#fanellate#dhomagjumi#pambuk#mbulesa#kllëfjastiku#online#blejonline#porositonline#prishtina#peja#ferizajcity#lipjan#vushtrri #gjakov#rahovec#prizren#gjilan#tirane#durres#shkoder#vlore#sarande#tetov#shkup#gostivar


0💬Normal

KUDRET NARI (MJALTË PËR PROBLEME NË LUKTH) Sasia:210ml Çmimi: 9.00€ 2Cope👉16.00€ Posta per Kosove falas ... Dobitë e saj: 💥Ndihmon në mostretjen 💥Në fryrjen e lukthit 💥I thatin në lukth 💥Mundimet ( shtrëngimet ) e lukthit 💥Helicobacter pylorit 💥Largon gazrat në lukth dhe zorrë 💥Shëron dhimbjet e lukthit. -Privatësia juaj 100% e sigurt... -Mos humb kohë për blerje, Porosit tani, ne ta sjellim në adres... PËR POROSI: Emrin Adresen Qytetin Nr e tel Produktet +38349541374 Na shkruani mesazh.... #hello_porositonline . . #VIP #motivim #kosova #albania #prishtina #tirana #thenjeteshpirtit #fakteinteresante_ #pashfamiljen #foto #shqip #vipatshqiptar #hajgareshqip #kafenejajoneofficial_ #burimademi #elvanagjata #ermalmamaqi #ledrivula #kmn #hajgare #humorshqip #qkakashpija #osamire #babastars #shkup #online #unikkatil #porositonline #otr


0💬Normal

Risi🔥🔥🔥 ✅ •Këllëf jorgani 200 × 220 cm • Çarçafë 220 × 230 cm • Këllëf jasteku 50 × 75 cm 2 copë Çmimi: 19.99€ Materiali prej pambukut Porosit online ne Dm , Viber , Whatsapp +38349223100 Posta falas ne Kosove , Shqiperi dhe Maqedoni 5€ • • • • • • • • • • • #carcaf#fanellate#dhomagjumi#pambuk#mbulesa#kllëfjastiku#online#blejonline#porositonline#prishtina#peja#ferizajcity#lipjan#vushtrri #gjakov#rahovec#prizren#gjilan#tirane#durres#shkoder#vlore#sarande#tetov#shkup#gostivar


0💬Normal

👁🛑 . ... . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. #prishtina #kosovo #kosova #peja #ferizaj #gjakova #prizren #gjilan #shkup #rahovec #suhareka #tirana #durres #pogradec #shkoder #tayna #taynator #taynators


0💬Normal

💎 Blue Collection - for the Kings ☑️ 📱070806287 🚚Dërgojmë me kargo deri te shtëpia juaj 🚚Prakjame po Kargo do vasiot Dom #rinagifts #tetovo #tetova #gostivar #gostivari #shkupi #skopje #shkup #diber #dibra #debar #kicevo #kercove #struga #struge #ohrid #oher #kumanovo #kumanova #prilep #veles #bitola


0💬Normal

🌹When elegance meets luxury... Faleminderit 🌹 ☑️Artificial Roses📱070806287 🚚Dërgojmë me kargo deri te shtëpia juaj 🚚Prakjame po Kargo do vasiot Dom #rinagifts #tetovo #tetova #gostivar #gostivari #shkupi #skopje #shkup #diber #dibra #debar #kicevo #kercove #struga #struge #ohrid #oher #kumanovo #kumanova #prilep #veles #bitola


1💬Normal

👁🛑 . ... . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. #prishtina #kosovo #kosova #peja #ferizaj #gjakova #prizren #gjilan #shkup #rahovec #suhareka #tirana #durres #pogradec #shkoder #tayna #taynator #taynators


0💬Normal

Next Page